Nakon napada ostao bez jednog testisa! Milovan prošao pakao zbog agresivne svinje, sumnja da ju je ovo uznemirilo
Milovan Dinić, Foto: Kurir TV

oglasio se

Nakon napada ostao bez jednog testisa! Milovan prošao pakao zbog agresivne svinje, sumnja da ju je ovo uznemirilo

Milovan je na kućnom lečenju od 30. juna i trenutno je u stabilnom stanju

Objavljeno:

Na jugu Srbije, osim žene iz Aleksinačkog bujmira kojoj je svinja nanela brojne ujede i prelome, zabeležen je još jedan napad svinje u aleksinačkom kraju. Ovoga puta, povređen je 51-godišnji muškarac iz sela Bovan. Tom prilikom zadobio je povrede genitalija, ruke i butina. On se trenutno nalazi na kućnom lečenju, a ekipa Kurir televizije ga je posetila.

Milovan Dinić iz sela Bovan preživeo je stravičan napad svinje 19. juna, prilikom čega mu je naneta ozbiljna povreda polnog organa, testisa, ruke i butine. Napad se dogodio dok je Milovan pokušavao da pomogne povređenom prasetu.

- Pre toga sam prskao svinje protiv parazita, što je možda uznemirilo svinju. Kada sam primetio da jedno prase ima krastu na leđima, odlučio sam da ga podignem. U trenutku kada sam ga uhvatio, ono je zakvicalo. Svinja je odmah skočila na mene, bila je udaljena samo dva, tri metra. Bacila me je uz zid i ugrizla me za genitalije. Osetio sam samo bol. Udarila me je nekoliko puta, a ja sam je udarao kukom. Na kraju sam uspeo da je odvratim sipajući tečnost na nju - priseća se Milovan.

Milovanov otac, sa kojim živi, je stariji čovek i nije mogao da mu pomogne, pa je Milovan sam morao da previje rane i odveze se do lekara. Zbog ozbiljnosti povreda, zadržan je u Aleksinačkoj bolnici 11 dana.

03:02

KURIR EKIPA U DOMU MIŠE KOG JE SVINJA UGRIZLA ZA POLNI ORGAN: Doktor je rekao da smo morali da ga uklonimo, OVO JU JE UZNEMIRILO

- Kad je doktor pogledao, rekao je da to nije dobro i odmah me poslao na ultrazvuk. Videlo se da je levi testis više od pola nagnojio. Morali su da ga uklone. Rekao sam doktorima da urade šta moraju - navodi Milovan.

Milovan ističe da je svinja već ranije pokazivala znakove agresivnosti.

- Majka tog praseta je takođe bila agresivna. Svinja je prodana, ali ne odustajem od svinjogojstva jer mi je to jedan od izvora prihoda - kaže on.

Milovan je na kućnom lečenju od 30. juna i trenutno je u stabilnom stanju.

- Idem na previjanje svaka tri dana. To je deo mojih prihoda, imam žito i njive, moram nešto da radim.

Drugi slučaj ujeda svinje dogodio se 30. juna kada je svinja ujela ženu iz Aleksinačkog bujmira koja je preživela stravičan napad.

- Video sam tu ženu u bolnici, bila je u jako lošem stanju. Nadam se da će ubrzo izaći iz bolnice i biti dobro - zaključuje Milovan.

Bonus video:

00:08

BRZA KO METAK: Novi snimak divlje svinje u Novom Beogradu

(Espreso / Kurir / Luka Vujičić / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.